Nicaragua Finca Aurora

c

Pomeranč- mléčná čokoláda- med

Odrůda: Catuaí

Region: Matagalpa

Farma: Finca Aurora

Farmář: Dr. Enrique Ferrutino

Nadmořská výška: 1200-1400m.n.m.

Zpracování: natural

Certifikace: RFA

Příprava: espressa, moka konvičky i french pressu

Varianta:
Dostupnost Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 306/250 306/500 Zvolte variantu
310 Kč 620 Kč od 310 Kč
Nicaragua Finca Aurora

Po selektivním ručním sběru se třešeň uzavře v suchých, vzduchotěsných nádržích, kde se fermentuje po dobu 4 dnů. Po fermentaci se třešeň vysuší na vyvýšených postelích. Třešeňi trvá asi 35 dní, než uschne. Finca Aurora je jednou z prvních farem v Nikaragui s plně integrovaným provozem kávy přímo na místě. Kávu na farmě vyrábějí, umývají a suší. Káva je mletá, tříděná a pytlovaná v Beneficio Finca Aurora pod dohledem týmu farmy. To umožňuje plnou kontrolu nad kvalitou v celém procesu.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení