Chcete kávu, která bude chutnat skvěle připravená alternativní metodou, ale i na espressu? Vybírejte tady.
Karamel,čokoláda, zralé ovoceRegion: San Pedro, Copan Farma: Cooperativa CafetaleraNadmořská výška: 1350-1600 m.n.m.Zpracování: Plně promyté Certifikát: OrganicPříprava:...
Karamel, citrusy, meruňky Odrůda: Andung Sari, Sigarar Utang Zpracování: Natural Region: Kerinci, Sumatra Oblast: Gunung, Tujun Farma: Koerintji Barokam Bersama Nadmořská...
Třešně- kiwi- čokoláda Odrůda: Abyssinia, Gayo 1, Gayo 2, Ateng Zpracování: Natural Nadmořská...
Papája- meloun- mandarinka- med Odrůda: Javanica Zpracování: Honey, fermentovaná...
Jahody- čokoláda- koření Odrůda: Arabica 74110, 74112 Zpracování: Natural Nadmořská výška:...
Třešeň, grapefruit, květiny Odrůda: Bourbon Region: Muyinga Farma: zpracovatelská stanice Kigoganya Farmář: Združení farmářů Nadmořská výška: 1800 m.n.m. Zpracování:...
Pomeranč- tamarind- perník Odrůda: Catuaí, caturra Zpracování: Natural, fermentace 72hodin...
Nicaragua Santa Maria Borůvka-třešěn-čokoláda- vanilka Zpracování: Natural Odrůda: Red Catuai, yelow Catuai 1380-1500 m.n.m Region: Arabjuez, Matagalpa Farma: Santa Maria...
Citrusy, růžový grep, karamel, čokoláda, květiny, švestky Odrůda: Heirloom, tradiční odrůdy Zpracování: Natural Nadmořská výška: 1960-2020 m.n.m. Region: Yirgacheffe Farma:...
Mandarinka- citronela- mentol Odrůda: Geisha Zpracování: Promytá Nadmořská výška: 1900 m.n.m....
Med, liči, zralé červené ovoce, mléko Odrůda: Caturra, Catucai, Catimor Zpracování: Natural honey Nadmořská výška: 1300-1800 m.n.m. Oblast: San Ignacio Farmář: Delfin Cruz...
Nastavení